Αρχική / ---SLIDER / Η πρώτη ατάκα του Κώστα Καραμανλή μετά από χρόνια: Έχω βαρεθεί (βίντεο)

Η πρώτη ατάκα του Κώστα Καραμανλή μετά από χρόνια: Έχω βαρεθεί (βίντεο)

Για όσους περίμεναν να δουν τον Κώστα Καραμανλή να μιλάει μετά από τόσα χρόνια μάλλον θα απογοητευτούν, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός, έδειξε πως θα προτιμούσε να είναι στο σπίτι του από την εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που θα στεγάζει το κόμμα του.

Κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, όλοι οι πρώην πρόεδροι του κόμματος βρέθηκαν εκεί.

Ανάμεσά τους, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής φανερά ευδιάθετος βρισκόταν ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Στο βίντεο της ΕΡΤ που μετέδιδε ζωντανά την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας φαίνονται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Κάποια στιγμή, ο Κώστας Καραμανλής γυρνάει προς το μέρος του Αντώνη Σαμαρά για να του πει κάτι, την πρώτη φορά που ο τηλεοπτικός φακός “συλλαμβάνει” τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να ανοίγει το στόμα του για να πει κάτι.

Ο Κώστας Καραμανλής όπως φαίνεται και στο βίντεο φαίνεται να λέει στον Αντώνη Σαμαρά “έχω βαρεθεί… να βαράω παλαμάκια”.

H ατάκα αυτή του Κώστα Καραμανλή, η πρώτη που πιάνει ο τηλεοπτικός φακός από το 2009 σίγουρα δεν θα ενθουσιάσει όσους περίμεναν από εκείνον να σπάσει επιτέλους τη σιωπή του.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *