Αρχική / ---SLIDER / «Η Τζένη Μπαλατσινού μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής! Ό,τι κάνει πάει άπατο…»

«Η Τζένη Μπαλατσινού μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής! Ό,τι κάνει πάει άπατο…»

«Λόγω του άντρα της τής άνοιξαν πολλές περισσότερες πόρτες»
 Ο Χάρης Σιανίδης κατακεραυνώνει την Τζένη Μπαλατσινού με τα όσα λέει σε συνέντευξη του στο La biri biri, παρόλο που όπως δηλώνει, δεν έχει μαζί της κάτι προσωπικό….

«Την Τζένη Μπαλατσινού δεν την έχω καλέσει ποτέ σε event μου και δεν την συμπαθώ. Μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής, παρόλο που μεγάλωσα με την εικόνα της Μπαλατσινού ως καλό πρόσωπο. Απλά φαίνεται ο άλλος, κάνει μπαμ, και με αυτά που έχει κάνει στον εαυτό του. Δηλαδή βλέπεις, καταλαβαίνεις τον κάθε άνθρωπο πως μπορεί να αντιδράσει. Σαν παρουσιάστρια δεν μου άρεσε ποτέ.

Θεωρώ ότι είναι ένα πρόσωπο, παρόλο που σου λέω δεν έχω απολύτως τίποτα προσωπικό, είναι ο άνθρωπος ο κλασικός που του δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Δεν μπορώ κάποιους ανθρώπους που έχουν κόλλημα στις 1 εκ. ευκαιρίες. στα ΜΜΕ. Βλέπεις ό,τι κάνει αυτό πάει άπατο. Ξανακάνει το άλλο πάει άπατο. Σε κάποιους άλλους ανθρώπους δεν δόθηκαν τόσες ευκαιρίες. Απλά, εντάξει η Τζένη λόγω του άντρα τους, που τον Πέτρο τον συμπαθώ πάρα πολύ, λόγω του άντρα της τής άνοιξαν πολλές περισσότερες πόρτες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σιανίδης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *