Αρχική / ---SLIDER / Ήρθε το νέο Google Play Music

Ήρθε το νέο Google Play Music

Διαθέσιμη από σήμερα θα είναι η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Play Music, σε 62 χώρες, για συσκευές Android. Η νέα εφαρμογή θα γίνει σύντομα διαθέσιμη και για συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό iOS της Apple.

Το ανανεωμένο Google Play Music έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες τα κατάλληλα μουσικά κομμάτια που ταιριάζουν σε διαφορετικές στιγμές και καταστάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ποικίλες παραμέτρους, όπως η ώρα και η ημερομηνία, προκειμένου να παρέχει την κατάλληλη μουσική, την κατάλληλη στιγμή.

Επίσης, χρησιμοποιεί κι άλλες παραμέτρους, όπως η τοποθεσία, οι καιρικές συνθήκες και η δραστηριότητα του χρήστη, οι οποίες σε συνδυασμό με την αυτόματη μάθηση και τις χειροποίητες λίστες αναπαραγωγής διευκολύνουν στην εξατομίκευση των μουσικών επιλογών. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να ανιχνεύσει πότε ο χρήστης είναι στο σπίτι, την εργασία, για περπάτημα, ποδηλασία, στο αεροδρόμιο ή το αυτοκίνητο, αφού βασίζεται στο τι ταιριάζει στις ανάλογες συνθήκες και στο τι έχει ακούσει ο χρήστης σε παλαιότερες δράσεις του.

Το ανανεωμένου Google Play Music περιλαμβάνει επίσης ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα έχει ακούσει ο χρήστης πρόσφατα για την περίπτωση που δεν έχει κατεβάσει μουσική από πριν ή δεν έχει εκείνη τη στιγμή σύνδεση το Διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *