Αρχική / ---SLIDER / «It’s showtime»: Οι θρυλικοί Boney M εισβάλουν στο πλατό του σόου

«It’s showtime»: Οι θρυλικοί Boney M εισβάλουν στο πλατό του σόου

Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη, οι θρυλικοί Boney M εισβάλουν στο πλατό τραγουδώντας επιτυχίες τους που σημάδεψαν τα late 70s, όπως το Daddy Cool.

Τα μέλη του παγκοσμίου φήμης group, με lead singer τη Τζαμαϊκανή Liz Mitchell, αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας τους, αποδέχονται τις προκλήσεις του Νίκου για ευφάνταστα παιχνίδια και σχολιάζουν τους ελληνικούς ρυθμούς.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, έρχεται στο stage και μας «ταξιδεύει» με τη βελούδινη φωνή του, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης του βάζει μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος!Γνωρίζουμε καλύτερα την Πέννυ Μπαλτατζή που μας μεθά με το «εξωτικό χαρμάνι» της και παρουσιάζει για πρώτη φορά στο “It’s Show Time” το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο επιτυχίες του που σφράγισαν τις δεκαετίες ’80 και ’90, δημιουργώντας το απόλυτο Saturday Night party. Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης του βάζει δύσκολα, προκαλώντας τον να «δημιουργήσει» live την τέλεια γυναίκα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται στο «It’s showtime» με σαρωτική διάθεση, μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του και παίζει με τον Νίκο Κοκλώνη μια διαφορετική και άκρως ξεκαρδιστική παντομίμα!

Δείτε ακόμα

Check Also

Έρχονται δάνεια έως 50.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσειςμε εγγύηση του Δημοσίου 90%

Για τη δέσμη μέτρων που αφορούν τις μικρές επιχειρήσεις μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *