Αρχική / ---SLIDER / Ιταλία: Έξι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στο Λιβόρνο

Ιταλία: Έξι νεκροί από τη σφοδρή κακοκαιρία στο Λιβόρνο

Πολλά σπίτια, ιδίως ισόγεια, έχουν γεμίσει νερό και λάσπη – Έχουν διακοπεί, προσωρινά, οι συνδέσεις του δικτύου αστικών συγκοινωνιών – Δείτε φωτογραφίες

Έξι νεκροί και τρεις αγνοούμενοι είναι ο δραματικός απολογισμός της φονικής καταιγίδας που έπληξε την νύχτα του Σαββάτου το Λιβόρνο της Ιταλίας.

Μεταξύ των νεκρών είναι ένα παιδί, οι γονείς του και ο παππούς του, που την ώρα της καταιγίδας εγκλωβίστηκαν στο υπόγειο του σπιτιού τους και δεν είχαν έξοδο διαφυγής.

Ένας ακόμα άνθρωπος πνίγηκε στο προάστιο Μοντενέρο, ενώ οι διασώστες αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στις λάσπες στο Γκάμπρο, επαρχία του Λιβόρνο και την Κολινάια, ένα μικρό χωριό.
Ο έκτος νεκρός προήλθε από τροχαίο δυστύχημα που προκλήθηκε από την κακοκαιρία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής.

Πολλά σπίτια, ιδίως ισόγεια, έχουν γεμίσει νερό και λάσπη, ενώ έχουν διακοπεί, προσωρινά, οι συνδέσεις του δικτύου αστικών συγκοινωνιών.

Η πυροσβεστική διέσωσε έναν άνθρωπο που κατόρθωσε να βγει στην στέγη του πλημμυρισμένου σπιτιού του και να περιμένει εκεί επί μισή ώρα.

Ο δήμαρχος της περιοχής Φιλίπο Νογκαρίν δήλωσε πως η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και πως η επαρχία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Φωτογραφίες από χρήστες του Twitter 

Δείτε ακόμα

Check Also

«Πάσχα στο χωριό»: Αμείωτοι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ, μπλόκα παντού, ουρές χιλιομέτρων στα διόδια

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στα διόδια σήμερα, καθώς συνεχίζονται και σήμερα τα μπλόκα της τροχαίας στο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *