Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Κ. Μητσοτάκης (ένας ακόμη σωτήρας): “Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας να παραιτηθεί”

Κ. Μητσοτάκης (ένας ακόμη σωτήρας): “Αν δεν μπορεί ο Τσίπρας να παραιτηθεί”

Να παραιτηθεί «εάν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ευθύνες του» κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, προειδοποιώντας ότι τυχόν καθυστέρηση στην εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. ευρώ, θα οδηγήσει στην επιβολή νέων μέτρων.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κοροϊδεύει απροκάλυπτα τους πολίτες. Άλλη μια φορά δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που ανέλαβε με το μνημόνιο που ο ίδιος υπέγραψε» σχολίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. «μεγάλο τμήμα των πολιτών ήδη αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και πολλές φορές στερείται και τα απαραίτητα της καθημερινότητας», ενώ το «το ίδιο το κράτος χρωστάει πάνω από 7 δισ. σε ιδιώτες».

«Ένα μεγάλο τμήμα της δόσης των 2,8 δισ. προορίζεται για να καλυφθούν κάποια από αυτά τα χρέη, για να μην κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις, να μην οδηγηθούν κι άλλοι Έλληνες στην ανεργία», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ενώ κατέστησε τον κ. Τσίπρα «προσωπικά υπεύθυνο για την κατηφόρα της οικονομίας και την επιδείνωση της καθημερινότητας όλων των Ελλήνων».

«Η χώρα δεν έχει το περιθώριο να ζήσει ξανά τον εφιάλτη της αέναης διαπραγμάτευσης, μιας ανίκανης και ιδεοληπτικής κυβέρνησης. Δεν υπάρχει άλλος καιρός για χάσιμο. Θα μας βρει απέναντι»,συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *