Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Καλύτερα έτσι με Μπακασέτα!

Καλύτερα έτσι με Μπακασέτα!

Δεν είναι ψέματα ότι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με τον Μπακασέτα, όταν του προτάθηκε ο παίκτης, όπως ασχολείται και με κάθε καλό Έλληνα παίκτη. Ο δε Πανιώνιος λογικά κι αυτός ήθελε να τον δώσει στον Ολυμπιακό, αφού από τον Ολυμπιακό θα έπαιρνε περισσότερα χρήματα.

Από εκεί και πέρα, ασφαλώς κι είναι απόφαση του ίδιου του παιδιού, το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Εάν δεν πιστεύει πως μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό, καλά έκανε και δεν ήρθε στον Ολυμπιακό και πάει κάπου αλλού.

Η δική μου η γνώμη δεν αλλάζει: τον θεωρώ ένα καλό «9,5άρι». Δηλαδή, σε ρόλο πίσω από το σέντερ φορ. Γιατί έχει καλή κάθετη και καλό τελείωμα.

Όμως, πέραν του αγωνιστικού, υπάρχει κι η νοοτροπία. Για να παίξεις στον Ολυμπιακό πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, ότι μπορείς δηλαδή  να σταθείς στο πιο υψηλό επίπεδο.

Στον Ολυμπιακό ήρθαν από τον Πανιώνιο κι έπαιξαν ο Μανιάτης, ο Σιόβας κι ο Σάμαρης, που δεν τους περίμενε κανείς (η, τέλος πάντων λίγοι). Όμως, έδειξαν κότσια κι έπαιξαν. Ο δε Μανωλάς μέχρι που έκανε μεταγραφή στη Ρόμα, όπως κι ο Σάμαρης στην Μπενφίκα. Ο Φορτούνης είχε φέτος «αντιμέτωπο» για τη θέση του τον κορυφαίο παίκτη πέρσι στην Ελλάδα, τον Τσόρι. Έπαιξε καλύτερα και δικαιώθηκε. Ο Μπουχαλάκης ήταν απολύτως βασικός στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, μέχρι που είχε τις ατυχίες των αλλεπάλληλων τραυματισμών του.

Εγώ δεν τον κατηγορώ τον Μπακασέτα, που φοβάται μήπως δεν παίξει στον Ολυμπιακό, λόγω Φορτούνη, Τσόρι, Φουστέρ η, όποιου άλλου παίκτη έρθει για τη θέση αυτή αν φύγουν οι έμπειροι ξένοι άσοι. Δικαίωμά του είναι να κάνει την επιλογή του, με βάση το πώς εκτιμάει ότι θα είναι καλύτερο για την καριέρα του. Εξάλλου, ούτε ο προπονητής, ούτε οι υπόλοιποι στο τεχνικό τιμ της ομάδας είχαν δηλώσει ότι…ξετρελαίνονταν κιόλας μαζί του.

Όμως, αλλού είναι το θέμα: όταν ένας παίκτης διστάζει, φοβούμενος ότι θα αποτύχει κι ότι θα καταλήξει δανεικός, τότε νομίζω ότι τελικά καλά κάνει και δεν πηγαίνει στον Ολυμπιακό! Και κατ΄επέκταση, ίσως και να ήταν καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι το όλο σκηνικό!

Γιατί ακριβώς το σκεπτικό της επιλογής του Μπακασέτα, ίσως αποδεικνύει και κάποια πράγματα γύρω από το ενδεχόμενο μέλλον που θα είχε στον Ολυμπιακό.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *