Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Καμμένος: Καλοδεχούμενη η Ενωση Κεντρώων στην κυβέρνηση -Λεβέντης: Δεν προσφέρομαι για τσόντα

Καμμένος: Καλοδεχούμενη η Ενωση Κεντρώων στην κυβέρνηση -Λεβέντης: Δεν προσφέρομαι για τσόντα

Η Ενωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβερνητική πλειοψηφία, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Πολλές από τις προτάσεις του κ. Λεβέντη, ιδιαίτερα για τις αλλαγές του Συντάγματος και θεσμικές αλλαγές, είναι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους», πρόσθεσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας στην Realnews.

Σε ξεχωριστή συνέντευξη, ο Βασίλης Λεβέντης απέκλεισε τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, γιατί δεν προσφέρεται για τσόντα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ακόμη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι ισχυρή και δεν βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, αν και σημειώνει ότι αυτό είναι προνόμιο του πρωθυπουργού, κρίνει ως «απόλυτα επιτυχή» τη συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε υπουργεία όπως το Εθνικής Αμυνας, το Τουρισμού, το Μακεδονίας-Θράκης και το Μεταφορών.

Λεβέντης: Δεν πάω με τον Τσίπρα

Από την άλλη, μιλώντας στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανέλαβε «δεν πάω με τον Τσίπρα, όπως με κατηγορεί ο Μητσοτάκης ο οποίος έκανε άξονα με την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη».

«Επειδή δεν συντάχθηκα και επειδή θέλω να μείνει όρθιο το Κέντρο στη Βουλή, ο Μητσοτάκης με παρουσιάζει, για να με εξοντώσει, ως δεκανίκι του Τσίπρα. Εγώ ήμουν και θα είμαι για πάντα Κέντρο, με τον Τσίπρα δεν πάω, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αν θέλει να τον συμβουλεύσω πάνω στα εννέα σημεία που έχει καταθέσει η Ένωση Κεντρώων», πρόσθεσε.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε και το παράπονό του, γιατί ο πρωθυπουργός δεν επικοινώνησε μαζί του για ένα χρόνο.

«Την καλή μου πρόθεση την έδειξα την ίδια μέρα που έγιναν οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου που του έστειλα τα εννιά σημεία. Εκείνος δεν μου τηλεφώνησε επί ένα χρόνο, και τώρα που είναι στις μαύρες του, θέλει τον Λεβέντη, αλλά ο Λεβέντης δεν προσφέρεται για τσόντα», τόνισε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *