Αρχική / ---SLIDER / Καμμένος: Τουρκικά ΝΟΤΑΜ προειδοποιούσαν για θερμό επεισόδιο

Καμμένος: Τουρκικά ΝΟΤΑΜ προειδοποιούσαν για θερμό επεισόδιο

Σε διαρκή  συνεργασία βρίσκονται σύμφωνα με τον κ. Πάνο Καμμένο τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να αναπροσαρμόσουν τους στρατηγικούς σχεδιασμούς συμπεριλαμβάνοντας τις παραμέτρους που δημιουργούν οι εξελίξεις στα Βαλκάνια αλλά και η αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και σε παλαιότερες διαρροές του υπουργείου περί επικείμενου θερμού επεισοδίου που θα επιχειρήσει η Τουρκία στην Κύπρο. Μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής είπε πως «είχαμε στα χέρια μας τα ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Τουρκία και φαινόταν ότι ετοιμάζεται για επεισόδια στο οικόπεδο 6.

Συγκεκριμένα, ετοιμαζόταν να στείλει το Μπαραμπαρός για να εμποδίσει την Τοτάλ να κάνει άντληση. Τα ΝΟΤΑΜ αναφέρονταν στην 1η Μαΐου και τα διαρρεύσαμε για να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και οι διεθνείς οργανισμοί» για να προσθέσει σχολιάζοντας την τότε στάση της αντιπολίτευσης «ο ένας με έλεγε σφουγγαρίστρα και ο άλλος ακροδεξιό. Εμείς όμως δικαιωθήκαμε

Δείτε ακόμα

Check Also

Διάγγελμα Μητσοτάκη μέχρι την Πέμπτη για το «Πάσχα στην πόλη» και την άρση του lockdown

Με τηλεοπτικό μήνυμα αύριο στις 21 ή μεθαύριο στις 22/4, εκτιμάται πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *