Αρχική / ---SLIDER / Καρατζαφέρης στον Realfm 97,8: Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς τον Μητσοτάκη και τον Άδωνι

Καρατζαφέρης στον Realfm 97,8: Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς τον Μητσοτάκη και τον Άδωνι

“Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς, ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο αρχηγός του κόμματος και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της ΝΔ, αρχηγός της βάσης της ΝΔ είναι ο Άδωνις” είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Για να είσαι ΛΑΟΣ χρειάζεται αντοχή και υπομονή, η ΝΔ δεν έχει αυτά τα στοιχεία. Η ΝΔ πολιτεύεται κατά περιόδους όπως εξυπηρετεί εκείνη η κατάσταση, δεν έχει μία δογματική αντίληψη των πραγμάτων. Εμείς έχουμε τον πατριωτισμό και βάση αυτού κινούμαστε. Η ΝΔ πότε κινείται νεοφιλελεύθερα, πότε κινείται σοσιαλιστικά, πότε το πάνω χέρι έχει ο Άδωνις, πότε το πάνω χέρι έχει ο Χατζηδάκης. Επομένως, δεν έχει μία σφραγίδα ότι είναι πατριωτικό κόμμα ή όχι… Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς, ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο αρχηγός του κόμματος και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της ΝΔ, αρχηγός της βάσης της ΝΔ είναι ο Άδωνις. Πιστεύω λοιπόν επειδή το συνειδητοποίησαν κάποιοι θέλουν να του κόψουν τα ποδάρια… Αυτή τη στιγμή η ΝΔ βρίσκεται στον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κόψει τα ποδάρια του νούμερο δύο, ίσως ουσία νούμερο ένα της ΝΔ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

<div><a style=”clear: left; float: left; margin-bottom: 1em; margin-right: 1em; padding-top:0px;” href=”http://citynews.com.gr/”><script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>
<!– 300-250 –>
<ins class=”adsbygoogle”
style=”display:inline-block;width:300px;height:250px”
data-ad-client=”ca-pub-0555029398462130″
data-ad-slot=”5600992571″></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script></a></div>

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “η ΝΔ έχει αποφασίσει πλέον ένα νεοφιλελεύθερο ρόλο, το έχει ξεκαθαρίσει, ο πατριωτισμός απέχει… Αυτό το νεοφιλελεύθερο στίγμα εμένα δεν με απασχολεί, δεν με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να συνυπάρξω… Είναι άλλο κόμμα και εμείς πρεσβεύουμε άλλα πράγματα”.
Σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “είναι αδύναμη η κεντρική εξουσία να μπορέσει να ελέγξει την κατάσταση σε αυτή την τόσο πολύπαθη περιοχή της Αθήνας. Είναι αδιανόητο ένα κόμμα ιστορικό να δέχεται επιθέσεις κάθε λίγο και λιγάκι από γνωστούς αγνώστους, με πρόθεση να σκοτώσουν, να τραυματίσουν, να εκφοβίσουν. Νομίζω ότι ο κ. Τόσκας και ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να είναι υπερήφανοι για όλα αυτά τα οποία γίνονται και για όλα αυτά τα οποία ελέχθησαν πριν από μία εβδομάδα στη Βουλή ότι δήθεν έχει κατασταλεί η τρομοκρατία και το έγκλημα”.
Πηγή: enikos.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Αυτές είναι οι ώρες μέσα στην ημέρα θα μειώνεται υποχρεωτικά το ρεύμα στην Ελλάδα

Σε επίπεδα ρεκόρ αναμένεται να φτάσει ο πληθωρισμός στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ελέω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *