Αρχική / ---SLIDER / Καταγγελίες συνομωσίας, ΕΔΕ και πολιτική αντιπαράθεση πίσω από τον «Τζόκερ»!

Καταγγελίες συνομωσίας, ΕΔΕ και πολιτική αντιπαράθεση πίσω από τον «Τζόκερ»!

Στελέχη ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής ήταν, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Πολιτισμού, αυτά που ενημέρωσαν τις υπαλλήλους του ΥΠΠΟ για την παρουσία ανηλικίων σε κινηματογράφους που πρόβαλαν την ταινία Joker, το Σαββατοκύριακο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.Από την πλευρά της η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καταφέρθηκε εκ νέου κατά των δύο εργαζομένων που προκάλεσαν τους ελέγχους λέγοντας «δύο γυναίκες που είναι μέλη της επιτροπής που γνωμοδοτούν για τις ταινίες υπερέβησαν των αρμοδιοτήτων τους. Έλεγχος σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι φωνάζεις δυνάμεις καταστολής – υπάρχουν και άλλοι τρόποι».

Η Λίνα Μενδώνη άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «από την άλλη είναι τουλάχιστον άτυχης ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός η Αξιωματική Αντιπολίτευση» συμπληρώνοντας ότι «για την ώρα διενεργείται ΕΔΕ».

Το θέμα που δημιουργήθηκε με την ταινία του «Τζόκερ» σχολίασε με τον δικό του τρόπο και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα στην ανάρτησή του στο Instagram, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε μια «φωτογραφία »που δείχνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης να κυνηγά τον Τζόκερ.Δείτε την ανάρτηση

Με ανάρτησή του στο Facebook και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *