Αρχική / ---SLIDER / Κατερίνα Λέχου: “Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα στον δρόμο θα…”

Κατερίνα Λέχου: “Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα στον δρόμο θα…”

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ την αγαπημένη ηθοποιό, Κατερίνα Λέχου.


Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της, αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo, ενώ αποκάλυψε τι θα έκανε αν έβλεπε μπροστά της στον δρόμο τον Γιώργο Κιμούλη σήμερα.

«Δεν με βοήθησε η αποκάλυψη για να το ξεπεράσω. Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα κανένα λόγο να το ξεφορτωθώ τώρα, για να το ξεπεράσω, για άλλο λόγο το είπα. Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό. Δεν είχα κάποια ανακούφιση. Το πιο δύσκολο είναι να το ομολογήσεις στον εαυτό σου. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Έγινε για έναν συγκεκριμένο σκοπό, για αυτό και το σκέφτηκα αρκετά.

Φυσικά και το είχα πει στους δικούς μας ανθρώπους. Όταν συμβαίνει κάτι και δη μέσα στην ώρα της δουλειάς – που είμαστε τρομερά ευάλωτοι – είναι πολύ δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις συμπεριφορές. Όλη αυτή η ιστορία είχε ζητούμενο να μάθουν οι νέοι άνθρωποι ότι τα πράγματα δεν γίνονται έτσι.


Αν έβλεπα τον Γιώργο Κιμούλη στον δρόμο θα τον χαιρετούσα. Τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω και του μιλάω κανονικά. Δεν έχω κάτι. Όχι δεν επικοινώνησε μαζί μου. Σε αυτό το θέμα της λεκτικής και ψυχολογικής βίας, ξεκινάει και από εμάς σε έναν μεγάλο βαθμό. Ο άλλος βλέποντάς μας, βλέπει τις ρωγμές μας, τις αδυναμίες μας και εκεί εισρέει μέσα και κάνει αυτά που κάνει. Δεν τους δικαιολογώ…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *