Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Και ανήλικοι σε σπείρα διαρρηκτών στην Κορινθία

Και ανήλικοι σε σπείρα διαρρηκτών στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου 25 κλοπές και απόπειρας κλοπής σε σπίτια στην Κόρινθο και σε χωριά της περιοχής. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται έξι άνθρωποι, Έλληνες, τρεις άντρες -ένας 30χρονος και δύο ανήλικοι- και τρείς γυναίκες -μία 43χρονη και δύο ανήλικες- σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Επιπλέον, συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Κιάτο, ο ένας ανήλικος, γιατί δήλωσε ψεύτικα στοιχεία της ταυτότητάς του στους αστυνομικούς. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της ασφάλειας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από 3 Δεκεμβρίου του 2014 έως και 22 Μαΐου 2016, στην Κόρινθο και σε χωριά των Δήμων Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας, Σικυωνίων και Βέλου- Βόχας, έκαναν συνολικά 24 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτια.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 89.600 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δείτε τις έξυπνες εφαρμογές που μειώνουν τον λογαριασμό στο σπίτι – Εντολή για 1.000 διακοπές τη μέρα λέει η ΔΕΗ

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι λογαριασμοί ρεύματος τους τελευταίους μήνες με τους καταναλωτές να …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *