Αρχική / ---SLIDER / Και πάλι μαζί… Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά!

Και πάλι μαζί… Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά!

Η είδηση του διαζυγίου τους, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε γίνει πρώτο θέμα στις καλλιτεχνικές ειδήσεις.
Εκτοτε, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή τους, ωστόσο διατηρούν καλές σχέσεις, αφού θα τους ενώνουν για πάντα τα δύο παιδιά τους, που λατρεύουν.

Οι δύο πρώην, μάλιστα, στηρίζουν απόλυτα ο ένας τον άλλον στα επαγγελματικά θέματά τους.

Πρώτος ο Γιώργος είχε δηλώσει στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν ότι έχει εμπιστοσύνη στη Φαίη Σκορδά, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα τα πάει πολύ καλά και μόνη στο «τιμόνι» του «Πρωινού» στον AΝΤ1. Και η Φαίη, όμως, από την πλευρά της, μιλά πάντα με ενθουσιασμό για τις δύο εκπομπές του Γιώργου.

Επίσκεψη στο στούντιο
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, λοιπόν, έκανε μια επίσκεψη στο στούντιο Κάπα, παρακολουθώντας από κοντά το live του «Rising Star».

Η παρουσιάστρια βέβαια δεν εμφανίστηκε on camera, αλλά ο Αντώνης Ρέμος «πρόδωσε» κατά μία έννοια την παρουσία της, όταν, απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Λιάγκα, έκανε λόγο για επισκέψεις στο πλατό.

Οπως ήταν φυσικό, το μυαλό των περισσότερων τηλεθεατών πήγε στη Φαίη Σκορδά, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα μέσα από τη φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον πρώην άνδρα της, την κριτική επιτροπή και τον Τζώνη Καλημέρη, που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του «Rising Star» στο Instagram και αναδημοσιεύτηκε από τον Καλημέρη και τον ίδιο τον Λιάγκα.

espressonews.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *