Αρχική / ---SLIDER / Κωνσταντοπούλου: Να ελεγχθεί για κακούργημα όποιος ψηφίσει «ναι» για το Ελληνικό

Κωνσταντοπούλου: Να ελεγχθεί για κακούργημα όποιος ψηφίσει «ναι» για το Ελληνικό

«Ο κ. Πιτσιόρλας, οι υπουργοί που θα υπογράψουν και όποιος σήμερα ψηφίσει “ναι” πρέπει να ελεγχθούν για κακούργημα. Δεν είναι αστείο πράγμα», είπε σε συνέντευξή της στον Real fm η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας για τη σύμβαση του Ελληνικού που ψηφίζεται σήμερα στην Βουλή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε «όταν υπάρχουν εκτιμήσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου που αποτιμούν σε 3 δισεκατομμύρια ευρώ το τίμημα, των ανεξαρτήτων εμπειρογνωμόνων που αποτιμούν σε 2,3 δισεκατομμύρια ο ένας και 1,5 δισεκατομμύριο ο άλλος την αξία αυτής της έκτασης και η κυβέρνηση υπογράφει για να την εκχωρήσει για 900 εκατομμύρια σε βάθος δεκαετίας, πράγμα που σημαίνει 576 εκατομμύρια παρούσα αξία, γιατί αυτό είναι το σε βάθος δεκαετίας, υπάρχει μια τερατώδης ζημία του Ελληνικού Δημοσίου».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προανήγγειλε ότι από αύριο θα αναλάβει νομικές πρωτοβουλίες για το θέμα, ενώ σήμερα μετέβη στον Άρειο Πάγο όπου πραγματοποίησε διάβημα.

Αναφερόμενη στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «δρομολόγησε και υλοποίησε και εξακολουθεί να υλοποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για να στήσει τη δική της διαπλοκή» και σημείωσε: «με διαδικασίες καζίνο και τζόγου επιδιώχθηκε να παραχωρηθούν οι άδειες. Είναι διάτρητη κατά την άποψή μου και συνταγματικά και νομοθετικά η διαδικασία που ακολουθήθηκε, για τον κύριο λόγο ότι μεθοδευμένα παραγκωνίστηκε η μοναδική αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *