Αρχική / ---SLIDER / Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας για την υγεία του

Κώστας Βουτσάς: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας για την υγεία του

Με μια συγκινητική ανάρτηση η Θεοδώρα Βουτσά θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια το νοσοκομείο “Αττικόν” όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της Κώστας Βουτσάς, ενώ αναφέρεται και στην κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού.

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο Facebook μεταξύ άλλων, “είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου”.Ολόκληρη η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:
“Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

-Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

-Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

-Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

-Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.-Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη.

-Να είστε όλοι καλά.

-Ευχαριστούμε πολύ!

Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *