Αρχική / ---SLIDER / Κουβέλης: Δεν παρέδωσα την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα στον Καμμένο

Κουβέλης: Δεν παρέδωσα την πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα στον Καμμένο

Την πρώτη του συνέντευξη ως αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, παραχώρησε στην ΕΡΤ ο Φώτης Κουβέλης.
Ο κ. Κουβέλης, τόνισε ότι πρέπει να αξιολογηθεί στις πραγματικές διαστάσεις το περιστατικό στον Έβρο. «Πιστεύω και ελπίζω ότι οι τουρκικές δικαστικές Αρχές που έχουν επιληφθεί θα δουν το περιστατικό στις πραγματικές του διαστάσεις», ανέφερε και ταυτόχρονα εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Τουρκία θα αποφύγει οποιονδήποτε άλλο συμψηφισμό. «Θέλω να πιστεύω ότι θα αποφευχθεί οποιοσδήποτε άλλος συμψηφισμός από την Τουρκία». «Εμείς ως χώρα είμαστε μια ειρηνική χώρα και δεν θέλουμε κλιμάκωση των εντάσεων», σημείωσε.

Ο Φώτης Κουβέλης απαντώντας για το Μακεδονικό υπενθύμισε ότι από πάντα είχε διατυπώσει δημόσια τη θέση του για το ζήτημα για το οποίο ωστόσο ο υπουργό Άμυνας έχει διαφορετική θέση. Μάλιστα χαρακτήρισε ασκήσεις επί χάρτου, τα σενάρια να αντικαταστήσει τον υπουργό Άμυνας αν έρθει προ των πυλών η λύση του Μακεδονικού.
«Θα διεκδικώ να έχω την άποψή μου. Ο κ. Καμμένος έχει τις δικές του απόψεις, τις οποίες θα προφανώς θα κρατήσει, αλλά έχω και τη βεβαιότητα ότι πρέπει να προωθηθεί η επίλυση

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *