Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Κρίσιμες ώρες για τον ΔΟΛ

Κρίσιμες ώρες για τον ΔΟΛ

Επιχείρηση σωτηρίας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ξεδιπλώνεται τις τελευταίες ημέρες. Τα γεγονότα πυκνώνουν και η κρίσιμη ημερομηνία είναι η 15η Οκτωβρίου.

Σήμερα το απόγευμα οι δημοσιογράφοι κάνουν γενική συνέλευση για να εξετάσουν τα θέματα που τους απασχολούν με πιο σημαντικό την καθυστέρηση στις πληρωμές κατά 3,5 μήνες.

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες ακόμα και για προκήρυξη απεργιών. Μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει ένα δεκαπενθήμερο στις 7 Οκτωβρίου και ακόμη ένα αμέσως μετά τις 15 Οκτωβρίου.

Η τελευταία ημερομηνία είναι κομβική για την τύχη του ΔΟΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες που έχουν δανείσει τον οργανισμό, έστειλαν επιστολή στον Σταύρο Ψυχάρη και του ζητούν να αποφασίσει τι θα κάνει και ότι αν θέλει να παραμείνει στο τιμόνι, τότε θα πρέπει να ενισχύσει με κεφάλαια την επιχείρηση. Η απάντηση αναμένεται.

Ομως ενδεικτική των προθέσεων της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ είναι η γνωστοποίηση προς τους εργαζόμενους ότι στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης ώστε να μπορέσει να επιβιώσει ο ΔΟΛ.

Παράλληλα επισημάνθηκε ότι δεν είναι δυνατόν ως τότε να γίνουν περισσότερα πράγματα γνωστά γιατί βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *