Αρχική / ---SLIDER / “Λαβράκια” έβγαλαν φορολογικοί έλεγχοι σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο την Πρωτομαγιά – 48ωρα λουκέτα και πρόστιμα

“Λαβράκια” έβγαλαν φορολογικοί έλεγχοι σε Μύκονο, Σαντορίνη και Νάξο την Πρωτομαγιά – 48ωρα λουκέτα και πρόστιμα

Eνώ η αγορά περίμενε ότι οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) θα άρχιζαν το καλοκαίρι, οι ελεγκτές των ΔΟΥ Ρόδου και Σύρου έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αιφνιδιαστικά την εμφάνισή τους την Πρωτομαγιά, πιάνοντας στον ύπνο τους επιτήδειους επιχειρηματίες.

Το σύνολο των παραβάσεων που διαπιστώθηκαν σε Σαντορίνη-Μύκονο-Νάξο από 30/4 έως 2/5/2018, ήταν 156.Συγκεκριμένα, στη Μύκονο διαπιστώθηκαν 62 παραβάσεις από 12 επιχειρήσεις και σε μία από αυτές, εστιατόριο με ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Στην περιοχή της Νάξου επεβλήθη πρόστιμο 1.380 ευρώ για μη έκδοση 16 αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.
Στη Σαντορίνη διαπιστώθηκαν 93 παραβάσεις το τριήμερο από 26 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν από συνεργείο ελεγκτών της Δ.Ο.Υ. Ρόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεβλήθη η προβλεπόμενη ποινή του 48ωρου λουκέτου σε 5 από τις 26 επιχειρήσεις, ενώ στις υπόλοιπες διαπιστώθηκαν από μία έως δέκα παραβάσεις.
Μεταξύ των επιχειρήσεων που επιβλήθηκε «λουκέτο» στην κεντρική πλατεία στα Φηρά περιλαμβάνονται ασιατικό εστιατόριο, φούρνος, το κέντρο διασκέδασης ΜΑΜΟΥΝΙΑ κ.α.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *