Αρχική / ---SLIDER / Λεφτά υπάρχουν.Τράπεζα της Ελλάδος: Κατά 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

Λεφτά υπάρχουν.Τράπεζα της Ελλάδος: Κατά 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι καταθέσεις τον Οκτώβριο

Αύξηση κατά 1,037 δισ. ευρώ παρουσίασαν, τον Οκτώβριο του 2017, οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα, έναντι μείωσης κατά 47 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διατηρήθηκε αμετάβλητος στο 4,6% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Αύξηση κατά 452 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Οκτώβριο του 2017 και οι συνολικές καταθέσεις των επιχειρήσεων, έναντι μείωσης κατά 237 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα και ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 13,9% από 13,8% τον προηγούμενο μήνα. Ειδικότερα, οι καταθέσεις των μη χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων μειώθηκαν κατά 85 εκατ. ευρώ, έναντι αύξησης κατά 420 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι καταθέσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των λοιπών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αυξήθηκαν κατά 537 εκατ. ευρώ, τον Οκτώβριο του 2017, έναντι μείωσης κατά 657 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Αύξηση κατά 585 εκατ. ευρώ παρουσίασαν, τον Οκτώβριο του 2017, οι καταθέσεις των νοικοκυριών και των ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων, έναντι αύξησης κατά 190 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής διαμορφώθηκε στο 2,6% από 2,7% τον προηγούμενο μήνα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *