Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Λεβέντης: Αν μπούμε σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα, να μην μας ψηφίσει κανείς

Λεβέντης: Αν μπούμε σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα, να μην μας ψηφίσει κανείς

Για τις εκτιμήσεις, ότι αποτελεί ενδεχόμενο συνεταίρο της κυβέρνησης, μίλησε ο Βασίλης Λεβέντης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

«Έχω ανοίξει έναν διάλογο με τον Τσίπρα για να δω μήπως μπορέσει να καταλάβει ορισμένα πράγματα από αυτά που του λέω, όχι γιατί θέλω να μπω στην κυβέρνηση, αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Σαμαρά, καταστρέφει και τη χώρα και τον εαυτό του» τόνισε, επισημαίνοντας ότι το ίδιο θα έκανε όποιος και αν κυβερνούσε.

«Προσπαθώ να συζητώ, τη συζήτηση την ποινικοποιούμε;» ρώτησε, και απορρίπτοντας τα περί ενδεχομένου εισόδου του κόμματός του στην κυβέρνηση σημείωσε: «Αν μπει η Ένωση Κεντρώων σε οποιαδήποτε κυβέρνηση με τον Τσίπρα να μην ψηφίσει ούτε ένας Ένωση Κεντρώων».

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «ο Μητσοτάκης μπορεί να μπει σε κυβέρνηση με τον Τσίπρα… ο Λεβέντης ποτέ», ενώ σε άλλο σημείο της εισαγωγικής του τοποθέτησης υπογράμμισε: «Δεν θα κάνω κυβέρνηση με κανέναν, τους εννιά βουλευτές τους διαθέτω μόνο στην Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέκρινε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία, λέγοντας ότι ανησυχεί επειδή δεν έρχεται ούτε ένας επενδυτής, ενώ άσκησε έντονη κριτική και για τους φόρους, κάνοντας λόγο για αδιέξοδη πολιτική.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης. Όπως είπε, επέμεινε από την πρώτη μέρα σε οικουμενική κυβέρνηση, διότι διαφορετικά επενδυτής δεν θα έρθει

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Αυξάνονται διεθνώς τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων ή πιο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *