Αρχική / ---SLIDER / Λεβέντης: Η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα

Λεβέντης: Η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα

“Κακώς η κυβέρνηση ανεβάζει τις προσδοκίες από την επίσκεψη Ομπάμα για την μείωση του χρέους”, δηλώνει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Λεβέντης, εξηγώντας ότι “το χρέος έχει περιέλθει στα κράτη της Ευρώπης, και για την όποια ρύθμισή του απαιτείται απόφαση των κοινοβουλίων. Επομένως, η όλη συζήτηση για το χρέος έχει μόνο επικοινωνιακό χαρακτήρα”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, υποστηρίζει ότι “αυτή η ώρα, είναι ώρα ειλικρίνειας και καλό είναι στο λαό να λέγεται η αλήθεια. Χωρίς επενδύσεις, χωρίς πολιτική σταθερότητα, χωρίς εθνικό σχεδιασμό, χωρίς εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, οι εξελίξεις θα είναι άσχημες για την Ελλάδα. Και η ΝΔ αρνείται να δει κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Ακόμη και αν έλθει στην εξουσία και κάνει κυβέρνηση με την κα Γεννηματά, η κυβέρνηση στην καλύτερη περίπτωση θα αριθμεί 153 βουλευτές, συνεπώς δεν θα είναι η κυβέρνηση που θα φέρει επενδύσεις. Καλό θα είναι λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει εξουσιομανείς σκέψεις του και να προσέλθει στο τραπέζι της οικουμενικής. Εκατό “Ομπάμες” να έρθουν στην Ελλάδα, όσο υπάρχει φαγωμάρα στο πολιτικό σύστημα, η χώρα θα ζει στον αστερισμό των μνημονίων και των δανείων”.

“Κάποιοι εμποδίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο να γίνει γνώστης των θέσεων των υπόλοιπων κομμάτων”

“Απαράδεκτη” χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, την απόφαση να παρίσταται στο δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με δήλωσή του ο Βασίλης Λεβέντης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επισημαίνει: “Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ενημερώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ότι στις συναντήσεις και στο δείπνο των ελληνικών αρχών με τον Αμερικανό πρόεδρο Μ. Ομπάμα, από το πολιτικό κόσμο της Ελλάδος θα παρίστανται μόνο ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και ο Κ. Μητσοτάκης.

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι απαράδεκτη, προδίδει κλειστοφοβική διπλωματία και δείχνει ότι εμποδίζουν κάποιοι τον αμερικανό πρόεδρο να γίνει γνώστης των θέσεων των υπολοίπων κομμάτων. Στην Ελλάδα την πτώχευση την έφεραν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικός κληρονόμος του ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς, επαφή με τον ξένο επίσημο θα έχουν μόνο αυτοί που με την συμπεριφορά τους, των τελευταίων δεκαετιών κατέστρεψαν την Ελλάδα”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *