Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου πρότεινε πέντε υπουργεία και τα απέρριψα

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου πρότεινε πέντε υπουργεία και τα απέρριψα

Πέντε υπουργεία μου πρότεινε ο Τσίπρας και το απέρριψα ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σημειώνοντας ότι «θα μπορούσα τώρα να είμαι στη θέση του Καμμένου με πέντε υπουργεία».

Μιλώντας στην εκπομπή Ενικός ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με το αν έχει φιλοδοξία να καταλάβει υπουργική θέση είπε ότι θα μπορούσε να είναι στην κυβέρνηση, αφού ο πρωθυπουργός του πρότεινε πέντε υπουργεία για να συνεργαστούν.

«Η πρόταση έγινε απευθείας από τον ίδιο  και όχι δια μέσου του Αλέκου Φλαμπουράρη και έγινε στην περίοδο που με θεωρούσαν δεδομένο ότι θα μπω στην κυβέρνηση. Επέμεινα να βάλει και τη Ν.Δ. μέσα για να μπω και δεν ήθελε».

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμη ότι «όταν από τον ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβαν ότι εννοούσα τα περί οικουμενικής άρχισαν να με βρίζουν, όπως ο κ. Παππάς που με έλεγε αναξιόπιστο. Αμέσως μετά στράφηκαν στη Φώφη και άρχισαν να την… ευλογούν. Οταν μπήκε και αυτή στο στόχαστρο κατάλαβε και η Φώφη οτι αν πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της θα το πάει στο μηδέν.»

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *