Αρχική / ---SLIDER / Λοβέρδος: Ο κ. Τσακαλώτος θα παραιτηθεί γιατί φοράει παντελόνια

Λοβέρδος: Ο κ. Τσακαλώτος θα παραιτηθεί γιατί φοράει παντελόνια

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ αναφέρθηκε και προσωπικά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ανέφερε:

«Σε αυτή την πολιτική ζωή και γενικότερα σε αυτή τη ζωή όλα πληρώνονται και έτσι τα έφερε η πορεία των πραγμάτων, ανήμερα Πρωτομαγιάς η κυβέρνηση να επιτίθεται στα εργατικά δικαιώματα των εργαζομένων, στα εισοδήματα, την ποιότητα ζωής των εργαζομένων. Νέμεσις κ. Πρόεδρε, Νέμεσις για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά αυτούς που θα στηρίξουν τις επιλογές της κυβέρνησης έχουμε να πούμε ότι οι 152 βουλευτές τους θα είναι οι μόνοι τους βουλευτές που θα στηρίξουν την ιστορία αυτή».

Στα λεγόμενα του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν και άρχισαν να φωνάζουν είμαστε 153, με τον κ. Λοβέρδο να τους απαντά: «Δεν υπάρχουν 153 βουλευτές, ο κ. Τσακαλώτος θα παραιτηθεί διότι φοράει παντελόνια και έχει πει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί. Έπεσε στα 8.800 και τώρα που το πήγε στις 5.681 δεν έχει παρά να παραιτηθεί».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *