Αρχική / ---SLIDER / Λυκούδης: “Το Ποτάμι περνά τη μεγαλύτερη κρίση από την ίδρυσή του”

Λυκούδης: “Το Ποτάμι περνά τη μεγαλύτερη κρίση από την ίδρυσή του”

“Δεν έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια συνεννόησης στην Κεντροαεριστερά”, τονίζει ο βουλευτής του κόμματος
ΡΟΗ ειδήσεων
«Το Ποτάμι διέρχεται μια φάση σοβαρής κρίσης, της σοβαρότερης από την ίδρυσή του», δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, και πρόσθεσε: «αν χρειάζεται να ωριμάσει πολιτικά το Ποτάμι, αυτό πρέπει να γίνει σε καταιγιστικούς χρόνους.

Γι’ αυτό κι έχω επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου». Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης στην κεντροαριστερά υποστηρίζει ότι «δεν έχουν εξαντληθεί τα περιθώρια συνεννόησης. Σε πολλά σημεία υπάρχει μεγάλη σύμπτωση απόψεων σε όλους τους φορείς και εκτιμά ότι «στο χώρο αυτό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν, παραμένουν αδρανείς οι πιο ζωτικές, δημιουργικές πνευματικές δυνάμεις της χώρας. Ο διπολισμός δεν αποτελεί λύση. Οδηγεί μαθηματικά σε νέα αδιέξοδα».

Δηλώνει ότι τόσο το προσκλητήριο του κ. Μητσοτάκη για πανστρατιά των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων όσο και το προσκλητήριο του κ. Τσίπρα στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. δεν του προκαλούν ενδιαφέρον και υπογραμμίζει ότι «πάντα οι οικονομικοί παράγοντες τόνιζαν την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας ως κρίσιμη συνιστώσα για την έξοδο από την κρίση. Δεν είναι, όμως επαρκής συνθήκη».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *