Αρχική / MEDIA / Μανώλης Καψής: Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega (και από τα χρέη)

Μανώλης Καψής: Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega (και από τα χρέη)

Ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής παρενέβη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησε για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και των δανείων του σταθμού.

«Ο ρόλος των τραπεζών στην κρίση του MEGA, ο ρόλος των τραπεζών στο ότι οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες και θα έλεγα ο ρόλος των τραπεζών στο θέμα της αδειοδότησης. Γιατί μην είμαστε αφελείς κυρίες και κύριοι. Γιώργο και Δημήτρη δεν πιστεύω να έχετε καμιά αμφιβολία γιατί γίνεται αυτός ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το MEGA. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, μην είμαστε αφελείς, να είμαστε σοβαροί. Ο διαγωνισμός και η περίφημη τραπεζική ενημερότητα γίνεται για να κλείσει το MEGA και ενδεχομένως και ο ΣΚΑΪ και να έρθουν οι καινούριοι.

Και θα ήθελα να επιμείνω στο ρόλο των τραπεζών γιατί εμείς πάμε πάντα με το σταυρό και τα δικά μας επιχειρήματα δεν ακούγονται ποτέ. Πέστε μου έχετε ακούσει εσείς καμία επιχείρηση να κοκκινίζουν τα δάνεια της και να μπλοκάρονται οι λογαριασμοί της ενώ δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ; Ξέρετε πολλές επιχειρήσεις που πληρώνουν το δάνειο τους κανονικά, πληρώνουν τους φόρους, πληρώνουν τις ασφαλιστικές εισφορές, πληρώνουν τους τόκους και κοκκινίζουν τα δάνεια; Γιατί κοκκίνισαν τα δάνεια οι τράπεζες και μπλόκαραν τους λογαριασμούς; Εγώ ξέρω ότι το MEGA έχει έσοδα κάθε μήνα από 3 έως 5 εκατομμύρια, μπαίνει ζεστό χρήμα στις τράπεζες. Εγώ ξέρω ότι στους λογαριασμούς έχουμε 25 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή που μιλάμε και οι τράπεζες έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς. Το επιχείρημα είναι οι μέτοχοι άργησαν να κάνουν την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Γιατί λοιπόν μπλοκάρουν τους λογαριασμούς μας ενώ το δάνειο εξυπηρετείται;”, είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε πρόταση από το κανάλι του Αμαρουσίου για ένα πολύ συγκεκριμένο project.

Μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση από τον ΑΝΤ1 δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία όσο περνούν …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *