Αρχική / ---SLIDER / Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά για τις φήμες που την θέλουν στο Survivor ή στο Nomads;

Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά για τις φήμες που την θέλουν στο Survivor ή στο Nomads;

Με πολλά όνειρα και σχέδια στις αποσκευές της, η Μαρία Κορινθίου μιλά για τις φήμες που τη θέλουν να συμμετέχει στο Nomads ή στο Survivor 2 στο TV Κους Κους και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου.
Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια; Τι ετοιμάζεις σε θέατρο και τηλεόραση;

Τα σχέδια για το χειμώνα είναι διάφορα, αρκετά, πολύ υπέροχα και έχουν να κάνουν και με το θέατρο και με την τηλεόραση και με τον κινηματογράφο, αλλά ακόμα δεν μπορώ να μοιραστώ τίποτα.
Έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που σε θέλουν να συζητάς για ριάλιτι τύπου Nomads, Survivor 2. Ισχύουν;Ναι ισχύουν, όμως στη δική μου περίπτωση, ως μητέρα, είναι αρκετά δύσκολο να μπω σε μια τέτοια διαδικασία και να λάβω μέρος σε ένα τέτοιο project γιατί αυτό απαιτεί να είμαι μακριά από τη μικρή.
Ποια είναι η γνώμη σου για τα εν λόγω προγράμματα;

Είναι προγράμματα που τα παρακολουθώ, που περνάει όμορφα και ευχάριστα η ώρα τις ημέρες του χειμώνα.
Το κομμάτι της παρουσίασης σε αφορά; Θα ήθελες να βρεθείς στην ομάδα μιας πρωινής ή μεσημεριανής εκπομπής ή για σένα η υποκριτική έχει προτεραιότητα;

Πάντα προτεραιότητα για μένα έχει η υποκριτική. Γι’ αυτό το λόγο πάντα, όταν μου γίνονταν προτάσεις για παρουσιάσεις, εγώ επέλεγα αυτό που αγαπώ και έχω σπουδάσει! Το να δεχτώ στο μέλλον μια πρόταση παρουσίασης δεν σημαίνει ότι θα βάλω σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική, ούτε σημαίνει ότι αυτό θα με …χρίσει παρουσιάστρια! Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια με φλερτάρει η παρουσίαση, αλλά το μέλλον θα δείξει αν κάποια στιγμή θα το τολμήσω.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *