Αρχική / ---SLIDER / MasterChef: Αποχώρηση με δάκρυα και αντιδράσεις στον εξώστη

MasterChef: Αποχώρηση με δάκρυα και αντιδράσεις στον εξώστη

Ακόμα μια αποχώρηση είχαμε χθες στο ΜasterChef. Η Κωνσταντίνα και ο Αλέξανδρος μονομάχησαν για την παραμονή στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο του Λάμπρου Βακιάρου. Η Κωνσταντίνα κατάφερε να συγκεντρώσει 24/40 βαθμούς, καθώς δεν έκανε καθόλου καλή διαχείριση του χρόνου της. Ωστόσο, οι κριτές δήλωσαν πως το πιάτο της ήταν πολύ γευστικό.Ο Αλέξανδρος τα πήγε πολύ καλύτερα, αφού συγκέντρωσε 32/40 βαθμούς. Οι παρασκευές του ήταν ακριβείς και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές αλλά και τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο. Έτσι, η Κωνσταντίνα αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Μαρίνα κατέβηκε από τον εξώστη για να αγκαλιάσει τη φίλη της μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της, γεγονός που παρεξήγησαν πολλοί συμπαίκτες τους. «Πριν μισή ώρα την έβριζε. Το θέατρο του παραλόγου…» δήλωσε η Μαργαρίτα. Πάντως, η Μαρίνα φάνηκε πολύ στεναχωρημένη από την αποχώρηση της Κωνσταντίνας: «Είμαστε από τους πιο ξεκάθαρος ανθρώπους εξ αρχής. Είμαστε ξινές και σε όποιον αρέσουμε. Καμιά φορά η αλήθεια πονάει και, όταν λέμε κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, κάποιοι τα παρεξηγούν. Είναι πολύ καλός άνθρωπος η Κωνσταντίνα. Ότι και να είπε μέσα στον διαγωνισμό, είχε τον λόγο της που τα είπε, της είχαν κάνει τη ζωή μαρτύριο. Δεν είναι έτσι πραγματικά και εγώ το ξέρω. Οπότε με ενόχλησε πάρα πολύ που έφυγε σήμερα. Αλλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Νομίζω πως έφυγε για να μου δώσει ένα μήνυμα: «Συγκεντρώσου στον στόχο σου γιατί πρέπει να κερδίσουμε το έπαθλο»» ήταν τα σχόλια της Μαρίνας στην κάμερα του MasterChef 5.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *