Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / MEGA: Τίτλοι τέλους έπειτα από 26 χρόνια- Η δραματική συνεδρίαση που επιβεβαίωσε το αδιέξοδο

MEGA: Τίτλοι τέλους έπειτα από 26 χρόνια- Η δραματική συνεδρίαση που επιβεβαίωσε το αδιέξοδο

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στο Mega που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπο και με την οριστική πτώχευση έπειτα από 26 χρόνια λειτουργίας του, μετά την δραματική συνεδρίαση του ΔΣ της Τηλέτυπος το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και φέρεται να είπε ότι «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του».

Εφόσον επιβεβαιωθεί το αδιέξοδο, τότε την τύχη του μεγάλου καναλιού θα αναλάβουν οι τράπεζες.

Μόλις 1 τέταρτο κράτησε το ΔΣ του MEGA.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, ο Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε πως θα βάλει 20 εκατ. ευρώ και θα αποκτήσει τον έλεγχο του καναλιού. Ο Φώτης Μπόμπολας τον προέτρεψε να τα τοποθέτησει στην αύξηση και στη συνέχεια ο Σ. Ψυχάρης μείωσε τη συμμετοχή του στα 5 εκατ. ευρώ, από τη στιγμή που εμφανίζεται ο όμιλος Βαρδινογιάννη  απρόθυμος να συμμετάσχει. Το ενδιαφέρον του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου παραμένει. Σε λίγη ώρα συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Για το τέλος του τηλεοπτικού σταθμού Mega γράφει η Ντέπυ Γκολεμά στο newpost.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γνωστής συντάκτριας για τα θέματα των media, «το τέλος του τηλεοπτικού σταθμού γράφτηκε στην αίθουσα του ΔΣ της Τηλέτυπος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας περνάει στην ιστορία «με τον χειρότερο τρόπο, κηρύσσοντας δηλαδή πτώχευση, στο αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω των τραπεζών, που  χουν υποθηκευμένα τα δάνειά του. Στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ»όπως αναφέρει το newpost.gr,  «ο Θεοχάρης Φιλιππόπούλος απέσυρε την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού και δήλωσε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες, «εφόσον όλοι εγκαταλείπετε την προσπάθεια να σωθεί το Mega, αποσύρω κι εγώ την προσπάθεια που έκανα να συμμετάσχω στη διάσωσή του». Την Παρασκευή η Τηλέτυπος θα βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υφίσταται πλέον η μετοχική σύνθεση Τηλέτυπος. Τούτο σημαίνει ότι οι τράπεζες αναλαμβάνουν τα περαιτέρω δηλαδή να κηρύξουν πτώχευση στο Mega» σημειώνει η Ντέπυ Γκολεμά.

Εάν ισχύουν αυτές οι πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός περνάει στα χέρια των τραπεζών όπου θα αποφασίσουν και για την τύχη του καναλιού.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *