Αρχική / ---SLIDER / Μέλπω Ζαρόκωστα: Ταιριάζαμε με τον Κωνσταντάρα, είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα

Μέλπω Ζαρόκωστα: Ταιριάζαμε με τον Κωνσταντάρα, είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα

Η Μέλπω Ζαρόκωστα, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα, και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Η αγαπημένη ηθοποιός των ελληνικών ταινιών δηλώνει ιδιαίτερα χορτασμένη, αν και δεν υπήρξε ποτέ πρωταγωνίστρια και εξομολογείται για εκείνο που τη φοβίζει περισσότερο.
«Είμαι χορτασμένη. Ειλικρινά σ’ το λέω. Πολύ χορτασμένη. Ακόμη και τώρα που γέρασα και κάτσιασα. Πάντα στη ζωή μου είχε ένα common sense εγγλέζικο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είπε τα εξής: «Ταιριάζαμε με τον Κωνσταντάρα. Είχε τα ωραιότερα πόδια που έχω δει σε άντρα. Τα πόδια του ήταν σαν άγαλμα. Αφού καμιά φορά στις περιοδείες του έλεγα: «Βγάλε ρε Λάμπρο τις κάλτσες να δούμε τα πόδια σου».
Και στην ερώτηση αν εκστομίζει με ευκολία τη φράση “τώρα γέρασα” απαντά: «Δε λέω ότι σαν άνθρωπος δεν φοβάμαι κι εγώ να πεθάνω, αλλά όχι τόσο πολύ πια. Περισσότερο φοβάμαι την αρρώστια. Τέσσερις φορές καρκίνο στο στήθος έβγαλα. Τον πρώτο πριν από 35 χρόνια. Ναι, τον καρκίνο τον φοβάμαι. Όπως φοβάμαι και την άνοια. Γι’ αυτό προσπαθώ να ασκώ το μυαλό μου και να γράφω συνέχεια. Έχω χορτάσει, έχω πονέσει, έχω βασανιστεί, έχω αρρωστήσει και τι δεν έχω πάθει. Αλλά με βοήθησε στη ζωή μου το γεγονός ότι χτυπήθηκα πολύ, γιατί ατσαλώθηκα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Αυξάνονται διεθνώς τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων ή πιο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *