Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Μετανάστες προπηλάκισαν οδηγό λεωφορείου!

Μετανάστες προπηλάκισαν οδηγό λεωφορείου!

Ένταση κι αναστάτωση επικράτησε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός όταν μετανάστες επιτέθηκαν λεκτικά για μία ακόμη φορά στον οδηγό του λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο από ΒΙ.ΑΛ. προς Σούδα.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου Μ. Σικαλά, όλα ξεκίνησαν όταν δεκάδες μετανάστες στη θέα του λεωφορείου θέλησαν να μπουν μέσα με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Το αποτέλεσμα ήταν στο όχημα να επιβιβαστούν περί τα 120 άτομα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του οδηγού που δεν θέλησε να τους μεταφέρει για λόγους ασφαλείας.

Παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας και των Μ.Κ.Ο. για να βγουν οι υπεράριθμοι μέσα από το όχημα αυτό δεν κατέστει δυνατό, με τον οδηγό να βρίσκεται στο στόχαστρο των μεταναστών που τον προπηλάκισαν λεκτικά. Έτσι μη έχοντας άλλη λύση ο οδηγός άφησε το όχημα κι απομακρύνθηκε από το σημείο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων από τη ΒΙ.ΑΛ. στο κέντρο της πόλης μέχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν.

Δείτε ακόμα

Check Also

Διευρύνονται οι δικαιούχοι επιδότησης ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου – Δείτε ποιους αφορά

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προβλέπει τη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *