Αρχική / ---SLIDER / Μήνυση κατά Λεβέντη καταθέτει η εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos

Μήνυση κατά Λεβέντη καταθέτει η εταιρεία δημοσκοπήσεων Palmos

Κατά του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη η εταιρεία έρευνας και δημοσκοπήσεων Palmos Analysis.

Η Palmos μηνύει τον Β. Λεβέντη λόγω των πρόσφατων καταγγελιών του σε τηλεοπτική και ραδιοφωνική εκπομπή ότι η εταιρεία έδειχνε το κόμμα του να έχει μηδενικά ποσοστά σε δημοσκόπηση πριν από τις τελευταίες εκλογές (Σεπτέμβριος 2015) κάτι το οποίο, όπως υποστήριξε, υπαγορεύτηκε στην εταιρεία «από την Αθήνα».

Η Palmos Analysis χαρακτηρίζει απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές αυτές τις δηλώσεις, υπενθυμίζοντας ότι οι δημοσκοπήσεις της προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Palmos Analysis:

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 “ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ” και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο σταθμό REAL FM (28 και 29/9/2016 αντίστοιχα) ισχυρίστηκε, αφενός, ότι η εταιρία μας «έδειχνε» το κόμμα του «με μηδέν» στις δημοσκοπήσεις που δημοσιοποίησε προ των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015, και, αφετέρου, ότι η ένδειξη αυτή υπαγορεύτηκε στην εταιρία μας «από την Αθήνα».

Οι δηλώσεις αυτές είναι απολύτως ψευδείς και συκοφαντικές, επειδή ο κ. Λεβέντης γνωρίζει πολύ καλά ότι οι μετρήσεις μας προέβλεψαν με ακρίβεια το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων εκλογών ως προς το κόμμα του. Συγχρόνως, πλήττουν βάναυσα την επαγγελματική αξιοπιστία της εταιρίας μας αμφισβητώντας σκόπιμα και αβάσιμα την ανεξαρτησία της και το επιστημονικό κύρος των ερευνών της.

Για τις δηλώσεις του αυτές ο κ. Λεβέντης θα λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία η εταιρία μας προσφεύγει άμεσα για την προστασία της και την αποκατάσταση κάθε βλάβης της».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *