Αρχική / ---SLIDER / Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τα δεκάωρα γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Τα δεκάωρα γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση»

Η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη σειρά «Το σόι σου» και αποκαλύπτει αν η αιώνια κόντρα πεθεράς – νύφης είναι κλασικό μοτίβο στην Ελλάδα.

«Φυσικά και είναι, δεν ξέρετε τι έχω ακούσει. Είχα μια φίλη που η μητέρα της ήταν ακριβώς έτσι. Πήγαιναν για παράδειγμα οι κόρες της, 50 χρονών γυναίκες, για ψώνια και τους έλεγε: «Τι είναι αυτά που πήρατε; Άχρηστα, χρυσό μου, άχρηστα! Η μανούλα γι’ αυτό είναι, για να σας κάνει παρατηρήσεις!». Μπορεί να φαίνεται λοιπόν ακραία η Αλεξάνδρα, αλλά είναι πολύ νόστιμα γραμμένος ο ρόλος της. Εξάλλου υπάρχουν κι άλλες στιγμές, που έχει «ρωγμές», συγκίνηση, που κάνει πίσω με τον άντρα της, γιατί τον αγαπάει ουσιαστικά και βαθιά. Εμένα μου αρέσει, γιατί δεν είναι ένας χαρακτήρας μονόπλευρος» τόνισε στο Τηλέραμα.

Γιατί τις απαξιώνει τόσο πολύ τις νύφες της;

«Κυρίως την Αντωνία απαξιώνει. Τη Λυδία λιγότερο, γιατί είναι πιο τσαμπουκάς, δεν μπορεί να την κάνει καλά. Ο χαρακτήρας της μοιάζει και λίγο στην Αλεξάνδρα, αν και όταν της το λέει ο άντρας της δεν θέλει ούτε να το ακούει. Ποιητική…αδεία, της βγαίνει τόσο έντονα με την Αντωνία. Επίσης φταίει που έχει μεγάλη αδυναμία στον Κωνσταντίνο. Αν ο Άρης, που του έχει ακόμα μεγαλύτερη αδυναμία, έβρισκε κάποια, θα την είχε τσακίσει. Παρεμπιπτόντως, την Ιωάννα Ασημακοπούλου εγώ τη λατρεύω. Πήγαμε και φάγαμε ένα βράδυ μαζί και μας κοιτούσαν άναυδοι! Είναι ταλαντούχο και φωτεινό πλάσμα όπως και η Βάσω Λασκαράκη. Όλες αυτές τις κακίες που λέμε, δε, επίτηδες τις επιτείνουμε στο γύρισμα και συχνά αυτοσχεδιάζουμε. Είμαι πολύ τυχερή. Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι χάρμα ηθοποιός και συνεργάτης, η Ρένια Λουιζίδου φίλη μου από χρόνια, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, τα αγόρια μου… όλο το team είναι υπέροχο. Τα δεκάωρα γυρίσματα δεν είναι εύκολη υπόθεση, κι ο σκηνοθέτης μας, ο Ανδρέας Μορφονιός, μας εκτόξευσε και βοηθά να δουλεύουμε όλοι μαζί πολύ δημιουργικά, θα το ήθελα αυτή η ομάδα να συνεργαστούμε και στο θέατρο»

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *