Αρχική / ---Ροή Ειδήσεων / Μητσοτάκης: Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά, να το πιστέψουμε

Μητσοτάκης: Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά, να το πιστέψουμε

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ.

Μέσω των social media ευχαρίστησε για την στήριξη των πολιτών από τους οποίους ζήτησε να προχωρήσουν όλοι ενωμένοι και με πίστη για το καλό της χώρας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ένα χρόνο πριν, στις 22 Σεπτεμβρίου 2015, ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπάρχουν πάρα πολλά που νιώθω, πολλά που θα ήθελα να γράψω για όλη αυτή τη χρονιά. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστώ που θα ήθελα να πω στην καθεμιά και τον καθένα που πίστεψε σε μένα, για κάθε τηλεφώνημα, για κάθε SMS που μου στείλατε, για κάθε χιλιόμετρο που κάναμε, για κάθε “είμαστε μαζί σου Κυριάκο” που άκουσα όλους εκείνους τους μήνες.

Ξεκινήσαμε λίγοι, γίναμε πολλοί και κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν περισσότεροι γιατί πιστέψαμε οτι το αδύνατο μπορεί να συμβεί. Τα καταφέραμε. Γιατί μείναμε πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Γιατί αποδείξαμε οτι σε αυτή τη χώρα μπορεί να κερδίσει και κάποιος που δεν λέει μόνο ψέματα. Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη οτι υπάρχει ελπίδα.

Αυτό που καταφέραμε μαζί πέρυσι είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που ονειρευόμαστε. Οι καλύτερες μέρες αυτής της χώρας είναι μπροστά. Σας ζητώ να το πιστέψετε, όπως πιστέψατε και σε μένα. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κορονοϊός: Συστήνεται ο εμβολιασμός ατόμων με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, διευκρινίσεις για τις αλλεργίες

Τον εμβολιασμό όλων των ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα συνιστά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία (ΕΠΕ). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *