Αρχική / ---SLIDER / Μητσοτάκης προς Τσίπρα: «Ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας»

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: «Ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας»

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στη Μαριέττα Γιαννάκου και λέγοντας ότι θα βγει νικήτρια και από αυτή τη δοκιμασία της υγείας της.
Απευθυνόμενος στη διατύπωση του Αλέξη Τσίπρα ότι έχει τελειώσει πολιτικά, τόνισε: «Φαντάζομαι ότι η εκτίμησή σας αυτή είναι τόσο ακριβής όσο όταν λέγατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσω τις εκλογές».


Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι πριν 1,5 μήνα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό είχε προβλέψει ότι το επόμενο στοίχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση ήταν να παραμείνει δεύτερο και όχι τρίτο κόμμα. Λίγες εβδομάδες μετά, ο πρόεδρός της τον επιβεβαιώνει απόλυτα.
Χαρακτήρισε, μάλιστα, την πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα προς την κυβέρνηση «απελπισμένη απόπειρα να δείξει ότι ο χώρος του παραμένει συνασπισμένος, χωρίς οι δυνάμεις του να φυλλορούν όπως δείχνουν οι τελευταίες έρευνες. Κλείνει εσωκομματικές πληγές που άνοιξαν πριν το συνέδριο».


Πρόσθεσε, ακόμη, ότι νωρίτερα ο κ. Τσίπρας αντιστρέψει την αλήθεια κατασκευάζοντας μια εικονική πραγματικότητα καταστροφής. «Κάθε πρόταση και δύο ψέματα. Θα αποδομήσουμε ένα ένα τα ψέματα που είπατε απόψε, ξεπεράσατε και τον χειρότερο εαυτό σας».

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *