Αρχική / ---SLIDER / Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Ο λογαριασμός των μέτρων είναι του Τσίπρα – Ας τα ψηφίσουν μόνοι τους

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Ο λογαριασμός των μέτρων είναι του Τσίπρα – Ας τα ψηφίσουν μόνοι τους

Η κυβέρνηση φέρνει το τέταρτο μνημόνιο από το παράθυρο και δεσμεύει τις επόμενες γενιές, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα Τσίπρα υπογράμμισε και τόνισε πως θα διεκδικήσει δημοσιονομικό χώρο και μικρότερα πλεονάσματα.

Είπε ότι αίτημα για εκλογές είναι διαρκές ανεξαρτήτως της πορείας της αξιολόγησης ενώ παραδέχτηκε ότι είναι υπερβολικές οι απαιτήσεις τω δανειστών και αυτό οφείλεται στην αναξιοπιστία της Κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως στο Βερολίνο διεκδίκησε να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και υπογράμμισε πως «είναι οξύμωρο να μας κατηγορεί η κυβέρνηση για αντιπατριωτική στάση διότι στο εξωτερικό φοράω πάντα την φανέλα της εθνικής Ελλάδος».

Δεν θα δεχθώ παράνομες μονιμοποιήσεις ανέφερε και δεσμεύθηκε πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις, ενώ θα μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων εφαρμόζοντας για μια πενταετία την αναλογία 1 πρόσληψη για κάθε 5 συνταξιοδοτήσεις.

Επιμένω στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων. Θα επιβραβεύεται ο καλός και θα συνετίζεται ο λιγότερο καλός, είπε χαρακτηριστικά.

Εμφανίστηκε σίγουρος ότι στις επόμενες εκλογές θα προκύψει νέα κυβέρνηση και ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει θα είναι να αλλάξει τον εκλογικό νόμο και να καταργήσει την απλή αναλογική.

Πηγή: real.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *