Αρχική / ---SLIDER / Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ -Ο Ψυχάρης θα παραμείνει πρόεδρος

Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν θα γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ -Ο Ψυχάρης θα παραμείνει πρόεδρος

Για τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η τοποθέτησή του ως επικεφαλής στον ΔΟΛ μίλησε ο Βασίλης Μουλόπουλος την Τετάρτη.

«Δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ», τόνισε αρχικά στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9, επισημαίνοντας ότι η επιστροφή του πραγματοποιήθηκε κατόπιν παράκλησης και πρόσκλησης του κουμπάρου του κ. Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος, όπως είπε, παραμένει πρόεδρος του ΔΣ και ιδιοκτήτης του Οργανισμού και θα εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση.

«Όπως ξέρετε στον Οργανισμό είχα 35 συναπτά έτη από διάφορες θέσεις. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από τον Σταύρο Ψυχάρη. Είχα δηλώσει και παλαιότερα ότι αν μου ζητούσαν βοήθεια θα την έδινα Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ, μην επικεντρωθούμε μόνο εκεί, γιατί όλα αυτά που λέγονται γίνονται για πολιτικά παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πώς μπορεί να προσφέρει στον ΔΟΛ και αν θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα απάντησε:

«Δεν έχω φιλοδοξία για να στοχεύσω σε κάτι άλλο, διοίκηση θα προσφέρω».

Αναφερόμενος στα οικονομικά προβλήματα του Οργανισμού σημείωσε:

«Δεν είμαι επενδυτής. Πρέπει να μπορέσουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και θα προσπαθήσω να το κάνω σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».

Παράλληλα, κάλεσε όλα τα κόμματα να συζητήσουν για να βρεθεί μία λύση όχι μόνο για τον ΔΟΛ, αλλά και για τα υπόλοιπα δημοσιογραφικά σχήματα.

Στην ερώτηση τι απαντά στις κατηγορίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να αλώσει τον Οργανισμό απάντησε: 

«Με άλλες μεταγραφές δεν τους είδα να ανησυχούν. Μήπως θεωρούν τσιφλίκια τους όλα αυτά και δεν θέλουν να τα χάσουν; Δεν πρόκειται να γίνει το συγκρότημα όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά του ΔΟΛ. Η κριτική απέναντι στην κυβέρνηση θα συνεχιστεί, αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης. Απλώς η κριτική δεν πρέπει να είναι πεζοδρομίου».

«Έχω παραιτηθεί από πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής, δεν μπορώ να είμαι και τα δύο», είπε ο κ. Μουλόπουλος απαντώντας στα δημοσιεύματα που έλεγαν το αντίθετο.

«Το σημαντικότερο είναι να μην κλείσουν τα έντυπα, γιατί είναι πολύ δύσκολο μετά να ανοίξουν ξανά και είναι πολύ κακό και για τους εργαζόμενους. Ο στόχος είναι αυτός. Επίσης, πρέπει να βρεθεί κάποιος επενδυτής, ελπίζω όμως ότι αν διευθετηθούν ορισμένα πράγματα θα υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον», είπε

Τέλος τόνισε πως ουδέποτε ενήργησε ως Δούρειος Ίππος. «Δεν το έκανα στα νιάτα μου, δεν θα το κάνω σήμερα», κατέληξε.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *