Αρχική / ---SLIDER / Να απαλλαγούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ από τις συμπληρωματικές χρεώσεις ζητά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

Να απαλλαγούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ από τις συμπληρωματικές χρεώσεις ζητά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ

“Πρέπει να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ από όλες τις χρεώσεις που δεν έχει σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα. Η αξία του ρεύματος είναι κάτω του 50% του λογαριασμού και αυτό όπως είναι επόμενο εκνευρίζει τον πολίτη. ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννης Αδαμίδης.

Σε ερώτηση για την πώληση λιγνιτικών μονάδων ο κ. Αδαμίδης απάντησε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, τον Σεπτέμβριο του 2015, και βρίσκει αντίθετες σύσσωμες τις κοινωνίες κυρίως των ενεργειακών κέντρων Δυτικής Μακεδονίας και Αρκαδίας και πρωτίστως τα σωματεία των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του διατυπώσει το αίτημα να αλλάξει η απόφαση της κυβέρνησης για την πώληση λιγνιτικών μονάδων. Σχετικά με τους διακανονισμούς που μπορούν να κάνουν οι πελάτες με τη ΔΕΗ ο κ. Αδαμίδης επισήμανε ότι υπάρχουν “ανταγωνιστικά προγράμματα” και “οι συνεπείς καταναλωτές έχουν μεγάλες εκπτώσεις” “Μόνον η ΔΕΗ παρέχει αγροτικό, πολυτεχνικό τιμολόγιο, τιμολόγιο για τις εκκλησίες και άλλου είδους τιμολόγια. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους καταναλωτές να διακανονίσουν τα χρέη τους σε 36 δόσεις.

Ένα ποσοστό των καταναλωτών χάνει τον διακανονισμό, γιατί πάντα υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί, όπως φέτος τον χειμώνα που η κατανάλωση του ρεύματος ήταν μεγάλη”, τόνισε ο κ. Αδαμίδης

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *