Αρχική / ---SLIDER / Να σταματήσει τη λειτουργία του το Mega ζητάει σε επιστολή του ο ΣΚΑΪ

Να σταματήσει τη λειτουργία του το Mega ζητάει σε επιστολή του ο ΣΚΑΪ

Τι αναφέρει στην τρισέλιδή του επιστολή στο ΕΣΡ ο σταθμός του Φαλήρου.
Να σταματήσει τη λειτουργία του το Mega ζητάει ο ΣΚΑΪ από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σε τρισέλιδη αναφορά του που δημοσιεύτηκε στo efsyn.gr.
Τη χαρακτηρίζει παράνομη, τονίζοντας ότι δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, ενώ «“κανιβαλίζει” τη διαφημιστική αγορά» καθώς λειτουργεί χωρίς να τηρεί ελάχιστες υποχρεώσεις «πουλάει διαφημιστικό χρόνο σε τιμές που δεν ενσωματώνουν κανένα λειτουργικό κόστος και καμία επένδυση, μειώνοντας το έσοδο των λοιπών τηλεοπτικών σταθμών»…

Στην επιστολή υπενθυμίζεται πως οι μέτοχοι του MEGA έχουν δηλώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε ΑΜΚ και να αναλάβουν το κόστος διάσωσης της επιχείρησης. Ο ΣΚΑΪ αναφέρει στο ΕΣΡ ότι δεν μπορεί να επιτρέψει τη λειτουργία του MEGA ως μη ενημερωτικό κανάλι. Σημειώνει ότι η αλλαγή φυσιογνωμίας καταργήθηκε με διάταξη του Ν.4472/2017 αθρ.55. Παρ.5 καθώς και ότι σύμφωνα σύμφωνα με τις προβλέψεις των Ν.3592/2007 και Ν.4339/2015 το μεταδιδόμενο πρόγραμμα από το MEGA «δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία θεματικού περιεχομένου αφού μεταδίδει μόνο επαναλήψεις παλαιότερων σειρών».

Δείτε ακόμα

Check Also

Έφυγε από την ζωή ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών και την είδηση επιβεβαίωσε, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *