Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / «Ναι» στις αλλαγές από Παναθηναϊκό με μια προϋπόθεση

«Ναι» στις αλλαγές από Παναθηναϊκό με μια προϋπόθεση

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσουν σε διαφορετικό πλάνο για τα πλέι οφ, αρκεί αυτά να τελειώσουν στις 29 Μαΐου

Διαλλακτική η «πράσινη» ΠΑΕ, αλλά με έναν όρο. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/5) για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ, τονίζοντας πως υπάρχει διάθεση για αλλαγές στο πρόγραμμα, με προϋπόθεση να γίνει η τελευταία αγωνιστική στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αναφέρει: «Έγιναν πολλά λάθη από πολλούς σχετικά με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο.

Ο Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται αυτή τη δύσκολη ώρα τις ενστάσεις που εγείρει η ΑΕΚ και προσπαθεί να διευκολύνει την κατάσταση ώστε να βρεθεί μια λύση που δεν θα τραυματίζει ανεπανόρθωτα το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα δεν θα ακυρώσει και τα συμφωνηθέντα για το θεσμό των play offs.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένη να δεχθεί αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων των play offs υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία αγωνιστική θα περιλαμβάνει τα παιχνίδια όλων των ομάδων και δεν θα ξεπερνά την 29η Μαΐου, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και όπως έχει ρητά συμφωνηθεί από ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους.

Στην κατεύθυνση αυτή έχει γίνει μια εποικοδομητική πρόταση από την ΠΑΕ Πανιώνιος, την οποία ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει θετικά.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένη να κάνει καμία παραχώρηση και αναμένει τον ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ για τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ που δεν επηρεάζει τις όποιες τυχόν εξελίξεις».

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *