Αρχική / ---SLIDER / Νίκος Μάνεσης: «Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος θα φάει πολύ ξύλο»!

Νίκος Μάνεσης: «Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος θα φάει πολύ ξύλο»!

«Το κάθε μαγαζί επιλέγει πως θα προστατεύσει το προϊόν του. Με έβαλαν απέναντι στο Voice. Ίσως φταίει που είμαι…»

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε στο μικρόφωνο των Αποκαλυπτικών για…

…την απόφαση του Alpha να βάλει την εκπομπή του απέναντι από το The Voice

Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Εγώ είμαι ένας απλός υπάλληλος και απέναντι στην κυριακάτικη λειτουργία της ΕΡΤ να με έβαζαν θα καθόμουν. Από εκεί και πέρα, το κάθε μαγαζί επιλέγει πως θα προστατεύσει το προϊόν του. Με έβαλαν απέναντι στο Voice. Ίσως φταίει που είμαι ενημερωτικός. Αν ήμουν ψυχαγωγικός ίσως είχα και διαφορετική μεταχείριση σε επίπεδο διευθύνσεων. Δεν έχω μάθει να διαμαρτύρομαι, έχω μάθει να πολεμάω. Απέναντι από το Voice; Απέναντι από το Voice! Από όπου θες. Εγώ την ίδια δουλειά κάνω. Εγώ είμαι Ιόνιος. Είμαι γαϊδούρι σε επίπεδο υπομονής κι εργατικότητας. Τα γαϊδούρια όμως, για όσους δεν το ξέρουν, έχουν καλύτερη μνήμη από τον ελέφαντα.

…το επεισόδιο που συνέβη με παπαράτσι

Η Φαίη με συγκράτησε αυτό το καλοκαίρι στο να στραφώ στην ελληνική Δικαιοσύνη για κάτι απαράδεκτο που έγινε και το λέω δημοσίως ότι την επόμενη φορά θα στραφώ. Τους έσωσε ότι έβαλαν μπλερ στο πρόσωπο των παιδιών. Την επόμενη φορά που θα με πλησιάσει φωτογράφος και θα τον εντοπίσω, θα φάει πάρα πολύ ξύλο! Πάρα πολύ ξύλο! Και όσοι είναι στον περίγυρό μου ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω, ξέρουν ότι το έχω κάνει. Δεν είναι ανάγκη να τα πουλήσουμε όλα, ας κρατήσουμε κάτι και για μας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *