Αρχική / ---SLIDER / Ντάισελμπλουμ: Πολύ νωρίς για το ελληνικό χρέος – Λύση εντός του 2018 (βίντεο)

Ντάισελμπλουμ: Πολύ νωρίς για το ελληνικό χρέος – Λύση εντός του 2018 (βίντεο)

Τη σημασία παραμονής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και τον Θανάση Τσίτσα.

«Όπως ξέρετε, στο Eurogroup του Μαΐου βάλαμε ένα «πακέτο» αποφάσεων στο τραπέζι. Αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το χρέος, είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε βήματα, αν είναι απαραίτητο», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

«Το ΔΝΤ θα επανέλθει στο τέλος του χρόνου, ζητώντας μας να γίνουμε πιο ακριβείς. Θα δούμε πως θα πάει. Υπάρχει ένα θέμα χρόνου», υπογράμμισε και κατέληξε:

«Εκείνοι θέλουν να έχουν νούμερα για την ανακούφιση του χρέους ήδη από τώρα, κάτι που καταλαβαίνω, διότι πρέπει να κάνουν υπολογισμούς για την βιωσιμότητα του χρέους. Το Eurogroup είναι της γνώμης ότι είναι πολύ νωρίς, μπορούμε να είμαστε πιο πλήρεις προς το τέλος του προγράμματος στα μέσα του 2018. Αυτό αφορούν οι μεταξύ μας συνομιλίες. Σήμερα είναι πολύ νωρίς».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *