Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία της Γλυφάδας και τη σύζυγό του -Πώς τους έκλεψαν 100.000 ευρώ

Νύχτα τρόμου για γνωστό επιχειρηματία της Γλυφάδας και τη σύζυγό του -Πώς τους έκλεψαν 100.000 ευρώ

Μια απίστευτη ληστεία, με θύμα 50χρονο γνωστό επιχειρηματία της Γλυφάδας, σημειώθηκε τη νύχτα.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία στην Ανω Γλυφάδα, τον ακινητοποίησαν,  χρησιμοποιώντας ζώνες (από ρούχα) και ακολούθως πήραν όμηρο την σύζυγό του, την οποία οδήγησαν στο κρεοπωλείο όπου διατηρούν στην οδό Γούναρη και της ζήτησαν να τους αποκαλύψει το πού έχουν κρύψει τα χρήματα.

Οι δράστες αφού απέσπασαν ποσό ύψους 100.000 ευρώ που η οικογένεια είχε στο κατάστημα, δεν έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά προχώρησαν σε μια πραγματικά πρωτοφανή κίνηση! Εβαλαν ξανά στο αυτοκίνητό τους την σύζυγο του επιχειρηματία και την πήγαν σπίτι της!

 

 

 

Comments (1)

Βρισκόμουνα στη περιοχή της Γλυφάδας είμαι ο λεγόμενος κλειδαράς γλυφάδα και κλειδαράς Αργυρούπολης Βρισκόμουν στο μέρος για ένα άνοιγμα πόρτας στη γλυφάδα. Ήταν πραγματικά νύχτα τρόμου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

One comment

  1. Βρισκόμουνα στη περιοχή της Γλυφάδας είμαι ο λεγόμενος κλειδαράς γλυφάδα για ένα άνοιγμα πόρτας στη γλυφάδα. Ήταν πραγματικά νύχτα τρόμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *