Αρχική / ---SLIDER / Ο Αλαφούζος διακόπτει οριστικά τη χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό

Ο Αλαφούζος διακόπτει οριστικά τη χρηματοδότηση στον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην δήλωση αποχώρησης του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ξεκαθάρισε πως αναλαμβάνει υποχρεώσεις της εταιρίας ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο, κανένα κομμάτι από αυτό το ποσό δεν αναμένεται να πάει στην κάλυψη των φετινών υποχρεώσεων, κάτι που ξεκαθαρίστηκε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη στην συνάντηση που είχε με στελέχη των «πρασίνων» το βράδυ της Δευτέρας.Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιμείνει σε αυτή την απόφασή του, τότε το κλαμπ θα επιταχύνει την πορεία που έχει προς τον γκρεμό και την οικονομική καταστροφή. Όχι στο τέλος της χρονιάς αλλά άμεσα, πριν καν προλάβει να βγει ο χρόνος. Γεγονός που αν επαθηλευθεί, θα μιλάμε για μια ξεκάθαρη πρόθεση του να οδηγηθεί ο σύλλογος στην ασφυξία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο «mr.ΣΚΑΪ» είχε εγκρίνει όλες τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι ενώ είχε δώσει στον Έλληνα τεχνικό εγγυήσεις για την ομαλή λειτουργία της ομάδας, όταν ο Μαρίνος ήταν έτοιμος να ακολουθήσει στην έξοδο το Νίκο Λυμπερόπουλο. Εγγυήσεις και υποσχέσεις που αποδείχθηκαν αληθινές μόνο στα λόγια, καθώς οι πράξεις είναι αυτές που μετρούν.

Η διοίκηση του κλαμπ, λοιπόν, θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη την δόση του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές για τα συμβόλαιά τους. Ένα ποσό γύρω στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε άπαντες θα έχουν δικαίωμα προσφυγής, καθώς θα έχουν περάσει οι 30 ημέρες που ορίζει ο νόμος, θα μπορούν να μείνουν ελεύθεροι και ο Παναθηναϊκός θα χάσει την μοναδική υπαρκτή πηγή εσόδων αυτή την στιγμή για να μην βαρέσει… κανόνι στο τέλος της σεζόν. Τα έσοδα από τις πωλήσεις.

Η μοναδική περίπτωση, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να αποδειχθεί συνεπής η ΠΑΕ στην δόση του Οκτωβρίου είναι να προχωρήσει η πώληση κάποιου παίκτη άμεσα(η περίπτωση του Βλαχοδήμου είναι η πιο προχωρημένη με την Μπενφίκα) και να εισρεύσει το συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία.

Πηγή: Gazzett

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *