Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ο Απόστολος Γκλέτσος έτοιμος για το επόμενο βήμα -Θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ο Απόστολος Γκλέτσος έτοιμος για το επόμενο βήμα -Θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι έτοιμος να κάνει άλλο ένα βήμα στην πολιτική του καριέρα καθώς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Στυλίδας αναμένεται να κάνει επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. O ίδιος καλεί τον κόσμο στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα, στις 17:45 όπου θα ανακοινώσει και επίσημα πως θα κατέβει για Περιφερειάρχης.

Σύμφωνα με το lamiakos-typos.gr ο Απόστολος Γκλέτσος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε πως “το όραμά μου για την περιφέρειά μας -δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος -είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *