Αρχική / ---SLIDER / Ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθαρίζει για το Καφέ της Χαράς και το YFSF

Ο Γιάννης Μπέζος ξεκαθαρίζει για το Καφέ της Χαράς και το YFSF

Ο Γιάννης Μπέζος, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλά για το Καφέ της Χαράς, το YFSF, τις επαναλήψεις των σειρών και την υστεροφημία του, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Αρτ.“Δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνονται ξανά οι παλιές σειρές, είναι τελειωμένες ιστορίες και είναι ωραίο να τις θυμόμαστε σαν τα παλιά ρούχα στην ντουλάπα. Δεν μιλώ για το αν θα κάνει επιτυχία ή όχι, μιλώ τι επιθυμώ εγώ. Το πιο φυσιολογικό είναι να κάνει επιτυχία. Δεν έχω εγώ την όρεξη να το κάνω. Δεν κατηγορώ τους άλλους που το κάνουν, αλλά εγώ δεν θα το έκανα.

Κάποιος που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική μπορεί να παίξει στην τηλεόραση, στο θέατρο όχι. Δεν έχει την ικανότητα. Στην τηλεόραση και στο σινεμά επιλέγει ο σκηνοθέτης τι θα δει ο θεατής, στο θέατρο επιλέγει ο θεατής τι θα δει. Είναι δύσκολο πράγμα, δεν μπορεί να το κάνει.

Όχι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να είμαι στην κριτική επιτροπή κάποιου show. Καταλαβαίνω ότι τους αρέσει σε συναδέλφους που πάνε, εμένα δεν μου αρέσει, αισθάνομαι αμήχανα.Όταν βλέπω επαναλήψεις των σειρών μου βαριέμαι λίγο. Βαρέθηκα να βλέπω τον εαυτό μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

“Δεν με απασχολεί η υστεροφημία. Θέλω να με θυμούνται ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν είπα ψέματα ποτέ στους ανθρώπους και κυρίως στον εαυτό μου”, καταλήγει ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Αυτόφωρο για τους… αντάρτες της μάσκας ζήτησε ο Άρειος Πάγος!

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας ζητά από στις αστυνομικές αρχές να τηρείται η …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *