Αρχική / ---SLIDER / Ο Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν

Ο Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8: Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν

«Δεν κάνει στην Ευρώπη κουμάντο ο Σόιμπλε», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ερωτηθείς σχετικά με τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών έχει τον έλεγχο της Ε.Ε. και μπλοκάρει την αξιολόγηση.

Όσον αφορά στο αίτημα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για τη συμμετοχή του ΔΝΤ με χρηματοδότηση στο ελληνικό πρόγραμμα προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει.

«Αλίμονο, αν η Ε.Ε. ήταν ο κ. Σόιμπλε. Το ΔΝΤ μπορεί να συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος. Δεν θα περάσει του Σόιμπλε και του Τόμσεν γιατί οι δυνάμεις αυτές δεν είναι πλειοψηφικές», επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

«Παρακολουθούμε όλα τα αρμόδια υπουργεία το περιστατικό με το τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το περιστατικό με την προσάραξη του τουρκικού πλοίου στην Κω ο κ. Κατρούγκαλος.

Όσο για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Κατρούγκαλος τόνισε: «Δεν ετοιμαζόμαστε για εκλογές. Γιατί να πάμε σε εκλογές όταν ο ελληνικός λαός θα δει με την άνοδο της οικονομίας, να επιστρέφουν σε εκείνον οι προσπάθειες και οι κόποι του;».

Δείτε ακόμα

Check Also

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Πολ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *