Αρχική / Uncategorized / Ο Καιρός σήμερα

Ο Καιρός σήμερα

Άστατος θα είναι ο καιρός  σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα ανατολικά. Από τη Δευτέρα όμως σταδιακά θα βελτιωθεί και πάλι με τοπικούς όμβρους τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη δε θα ξεπερνούν σε ένταση τα 5 με 6 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά την Κυριακή:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικές βροχές κατά περιόδους και καταιγίδες, κυρίως αρχικά στη Χαλκιδική και βαθμιαία στη Θράκη. Βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Το θερμόμετρο από 23 έως 33 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου άστατος καιρός με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους και η θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.
Πιθανότητα τοπικών όμβρων και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 28 βαθμούς.
Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει κυρίως στα ορεινά της Κρήτης και το πρωί στις βόρειες Κυκλάδες. Δυτικοί άνεμοι στα 4 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο έως 29 βαθμούς.
Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις με βροχές και στα βορειότερα τμήματα καταιγίδες. Άνεμοι μέτριας έντασης και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και ανατολική Στερεά Ελλάδα νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.
Στην Αττική άστατος καιρός με τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Είμαι μια γάτα Αγκύρας…

Από τους «πραγματικούς» δημοσιογράφους της παλιάς γενιάς και δάσκαλος της δημοσιογραφίας με χιλιάδες χιλιόμετρα που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *