Αρχική / ---SLIDER / Ο Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με την κωμωδία «The Greek Father»

Ο Λαζόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με την κωμωδία «The Greek Father»

Από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του σημαντικού θεατρικού δημιουργού πληροφορηθήκαμε ότι βρίσκεται ξανά σε γοργούς ρυθμούς για να γυρίσει μια νέα σπαρταριστή κωμωδία σε σενάριο του ίδιου, με τίτλο «Τhe Greek Father»!


Όπως έμαθε η «Espresso» από συνεργάτες του, η ιστορία ξεκινά στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, όπου ένας αυτοδημιούργητος άνδρας και συντηρητικός μπαμπάς που έχει τρελή αγάπη για την πατρίδα του, την Ελλάδα, και πιστεύει στο γνωμικό «παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν’ και μπαλωμένο», έχει βάλει σκοπό να παντρέψει τις τρεις κόρες του και τον έναν γιο του με γαμπρούς και νύφη από την Ελλάδα, για να κάνουν μια σωστή και ωραία οικογένεια.

Ο ομογενής έχει εταιρία μεταφορών και μάλιστα κερδοφόρα, στις ΗΠΑ, την Ικαρος, και οι δουλειές του πάνε χάρμα.
Ο καημός του όμως είναι να φάει κουφέτα από τα παιδιά του και να τα δει να παντρεύονται Ελληνες και χριστιανούς ορθόδοξους σε εκκλησιές, και γαμήλια γλέντια με κλαρίνα και σουβλιστά αρνιά, καθώς καθετί ξένο το βλέπει με στραβό μάτι. Η αναζήτηση της κατάλληλης νύφης για τον γιο του τον κάνει να φτάσει μέχρι τη Λέσβο, και τα ευτράπελα ξεκινούν στο όμορφο αυτό νησί του βόρειου Αιγαίου.


Ακούγεται, δε, πως το κανάλι του Αμαρουσίου ήδη έχει ξεκινήσει την οργάνωσή του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς τη φετινή χρονιά δεν του πήγαν όλα ρόδινα όσον αφορά τα περισσότερα projects και κυρίως τα ριάλιτι που έβγαλε στον αέρα. Ο ΑΝΤ1, όπως λέγεται, σκοπεύει τη νέα σεζόν να συνεργαστεί ξανά με τον Λάκη Λαζόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί το 2018 με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους».

Φήμες ήθελαν τον Λάκη να επιστρέφει με μια γαλλική κωμωδία, που είχε παίξει στο θέατρο, το «Θεέ μου, τι σου κάναμε», με ήρωα έναν πατέρα που παντρεύει τις τέσσερις κόρες του… με αλλόθρησκους!
πηγή: Espresso

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *