Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ο Λεβέντης θα στηρίξει μεθ’ αύριο την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ
Óõíåäñßáóç ôçò ÊïéíïâïõëåõôéêÞò ÏìÜäáò ôçò ¸íùóçò Êåíôñþùí ôçí Ôñßôç 19 Éïõëßïõ 2016. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Ο Λεβέντης θα στηρίξει μεθ’ αύριο την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ

«Ας γίνει μια φορά και το χατίρι της ΝΔ» τόνισε, μιλώντας στον Realfm 97,8  ο Πρόεδρος της  Ένωσης Κεντρώων , αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ.

O κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο κ. Παππάς είδε ότι δεν βολεύεται να κάνει αυτά που θέλει και πήρε πάνω  του τον νόμο. Εγώ δεν συμφωνώ με τέτοιες καταστρατηγήσεις του Συντάγματος. Το λέω ξεκάθαρα. Και λέω, έκανα έκκληση, χωρίς να ταυτίζομαι προς Θεού με τη ΝΔ. Γιατί μέχρι τώρα το χατίρι της κυβέρνησης γίνεται και όλοι δυστυχούν.

Δεν είδα έναν να είναι ευτυχής. Μία φορά λοιπόν, για να διατηρήσουμε την κοινωνική γαλήνη, ας ψηφίσουμε  τον κ. Κουτρομάνο, κι ας δώσουμε στο ΕΣΡ τα πάντα. Όχι να λέει ο Παππάς κρατάω τα μισά, κι απλά θα ρωτάω και το ΕΣΡ. Το Σύνταγμα θέλει όλα στο ΕΣΡ. Και δεν το λέω για να κρατήσουμε όπως λέει, τη διαπλοκή. Αντίθετα, να δώσουμε στο ΕΣΡ αμέσως εντολή, εντός διμήνου, να έχει διεκπεραιώσει το ζήτημα της αδειοδότησης, με όρους σοβαρούς» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, λέγοντας ξεκάθαρα: «Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ».

Δείτε ακόμα

Check Also

Έφυγε από την ζωή ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών και την είδηση επιβεβαίωσε, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *